Οι παραδόσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα  με διάφορες μεταφορικές εταιρείες & Courier που συνεργαζόμαστε, εάν έχετε κάποια δική σας μεταφορική που ενδεχομένως  να συνεργάζεστε,  μπορείτε να μας την υποδείξετε και σε αυτήν την περίπτωση  κάνουμε  διανομή σε πρακτορείο της επιλογή σας  με  το χαμηλότερο κόστος μεταφοράς. (Αθήνας* & Θεσσαλονίκης* - Πάντα κατόπιν συνεννόησης για ποια πόλη*. Τα περισσότερα προϊόντα ταξιδεύουν από Αθήνα. Μετά την παράδοση στην μεταφορική της επιλογή σας το κόστος και ευθύνη των προϊόντων πέραν αυτής, είναι δικά  σας) 


*Το ίδιο ισχύει και για την Κύπρο.


Παραδόσεις πεζοδρομίου αφορούν Αστικό Ιστό πόλεων, Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης* και Μεσόγεια περιφέρεια Ηπειρωτικής Αττικής, (Κατόπιν συνεννόησης μαζί μας,  υπάρχει η δυνατότητα  με εξτρά κόστος η συναρμολόγηση και η τοποθέτηση στο χώρο, η Θεσσαλονίκη* δεν υποστηρίζεται  προς το παρόν), στους υπόλοιπους προορισμούς η χρέωση σας είναι μέχρι στο κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο - μεταφορική της  περιοχή σας  και όπου υποστηρίζεται γίνεται παράδοση πεζοδρομίου ενδεχομένως με εξτρά  χρέωση ή και με την ίδια, (το διευθετείται εσείς με την κατά τόπους μεταφορική).
Τα μεταφορικά - έξοδα αποστολής επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη - αγοραστή και είναι ανάλογα του όγκου των προϊόντων και της περιοχής στην οποία αυτά θα αποσταλούν.   

   

Προσοχή..!!! Σε περιπτώσεις,  αλλαγών χρεώσεων από τις μεταφορικές ή λάθους του συστήματος υπολογισμού των μεταφορικών  ( + - )   θα ενημερωθείτε  άμεσα και σε περίπτωση διαφωνία σας, το byHome διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας.  Ελάχιστα μεταφορικά 10€ 


Εάν έχετε κάποια απορία ή πρόβλημα  με τα μεταφορικά της παραγγελία σας, καλέστε μας να το δούμε  και να το λύσουμε μαζί, (για παραγγελίες μεγάλου όγκου, ενδέχεται να μπορεί να γίνει καλύτερη χρέωση).


Για προϊόντα που  αναγράφουν,   Αναμένεται  ή  Κατόπιν παραγγελίαςγια την καλύτερη εξυπηρέτησή σας πριν προχωρήσετε σε εξόφληση της παραγγελία σας,  θα πρέπει να επικοινωνείτε μαζί μας. (Υπάρχει πιθανότητα οι ημερομηνίες  παραλαβών και οι τιμές τους να αλλάξουν ( + - και θα ισχύουν πάντα οι νέες)  από τις προγραμματισμένες λόγο ανωτέρας βίας ή άλλων συνθηκών, το   byhome  δεν φέρει καμία ευθύνη και θα ενημερωθείτε άμεσα).


Όλες οι παραγγελίες ελέγχονται και σε περίπτωση που διαπιστωθεί, λάθος, πρόβλημα ή εξάντληση αποθέματος προϊόντος, θα σας ενημερώσουμε άμεσα. (Σε περίπτωση  που επιθυμείτε ακύρωση  της παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων, αν είναι  με δικής μας υπαιτιότητας,  επιστρέφονται  τα χρήματα σας στο ακέραιο).

 

Όλα τα προϊόντα  αποστέλλονται στην αρχική τους συσκευασία, αμοντάριστα και όπως παραλαμβάνονται από τα εργοστάσια κατασκευής τους.


Προσοχή...!!!  Παρακαλούμε ελέγξτε την συσκευασία για φθορά ή χτυπήματα, μην παραλάβετε αν υπάρχει πρόβλημα και καλέστε μας, εάν δεν είναι εφικτός ο ενδελεχής έλεγχος κατά την παραλαβή, απαιτείται κατά την μεταφορά στο χώρο σας και το ξεπακετάρισμα,  η βιντεοσκόπηση της διαδικασίας για να είμαστε όλοι διασφαλισμένοι σε περίπτωση φθοράς ή προβλήματος και  μόνο όταν όλα είναι "καλός" τότε  θα πετάξετε τις συσκευασίες σε κάδους ανακύκλωσης, προστατεύοντας με αυτό το τρόπο το περιβάλλον, (μετά την παραλαβή τα προϊόντα είναι στην δική σας ευθύνη και ουδεμία ζημία δεν αναγνωρίζεται).Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους, μόνο εάν το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία, άθικτο, αχρησιμοποίητο, αμοντάριστο και πάντα κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, (Τα στρώματα και τα προϊόντα  ύπνου δεν θα πρέπει να έχουν ανοιχτεί  καν από την αρχική τους  συσκευασία, τα μεταφορικά επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη - αγοραστή). 


Διαδικασία: Συμπληρώνετε  την φόρμα Εξυπηρέτηση Πελατών   >Επιστροφές