Το www.byhome.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου του καταστήματος byHOME της ατομικής επιχείρησης ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΕΛΗΣ , που εδρεύει στην Δράμα, 1ο χλμ Καλαμπακίου - Δράμας, στην Ελλάδα, στο εξής θα ονομάζεται για λόγους συντομίας byHOME.

Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να αναγνώσετε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.byhome.gr.


Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.byhome.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.


Όροι της σύμβασης


Το  byHOME διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το byHOME αναλαμβάνει  την υποχρέωση να ενημερώνουν τους χρηστές για
τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα.

Το byHOME δεσμεύονται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της  www.byhome.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.


Περιορισμός ευθύνης


Τα byHOME δεν ευθύνονται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. «Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής»). Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα 
 www.byhome.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.byhome.gr παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση
το ηλεκτρονικό κατάστημα 
byHOME  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.


Αποστολή προϊόντων


Οι παραδόσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα  με διάφορες μεταφορικές εταιρείες & Courier που συνεργαζόμαστε, εάν έχετε κάποια δική σας μεταφορική που ενδεχομένως  να συνεργάζεστε,  μπορείτε να μας την υποδείξετε και σε αυτήν την περίπτωση  κάνουμε  διανομή σε πρακτορείο της επιλογή σας  με  το χαμηλότερο κόστος μεταφοράς. (Αθήνας* & Θεσσαλονίκης* - Πάντα κατόπιν συνεννόησης για ποια πόλη*. Τα περισσότερα προϊόντα ταξιδεύουν από Αθήνα. Μετά την παράδοση στην μεταφορική της επιλογή σας το κόστος και ευθύνη των προϊόντων πέραν αυτής, είναι δικά σας) 


*Το ίδιο ισχύει και για την Κύπρο.


Παραδόσεις πεζοδρομίου αφορούν Αστικό Ιστό πόλεων, Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης* και Μεσόγεια περιφέρεια Ηπειρωτικής Αττικής, (Κατόπιν συνεννόησης μαζί μας,  υπάρχει η δυνατότητα  με εξτρά κόστος η συναρμολόγηση και η τοποθέτηση στο χώρο, η Θεσσαλονίκη* δεν υποστηρίζεται  προς το παρόν), στους υπόλοιπους προορισμούς η χρέωση σας είναι μέχρι στο κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο - μεταφορική της  περιοχή σας  και όπου υποστηρίζεται γίνεται παράδοση πεζοδρομίου ενδεχομένως με εξτρά  χρέωση ή και με την ίδια, (το διευθετείται εσείς με την κατά τόπους μεταφορική).


Τα μεταφορικά - έξοδα αποστολής επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη - αγοραστή και είναι ανάλογα του όγκου των προϊόντων και της περιοχής στην οποία αυτά θα αποσταλούν .


Προσοχή..!!! Σε περιπτώσεις,  αλλαγών χρεώσεων από τις μεταφορικές ή λάθους του συστήματος υπολογισμού των μεταφορικών  ( - )   θα ενημερωθείτε  άμεσα και σε περίπτωση διαφωνία σας, το  byhome διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας.  Ελάχιστα μεταφορικά 10€ 


Εάν έχετε κάποια απορία ή πρόβλημα  με τα μεταφορικά της παραγγελία σας, καλέστε μας να το δούμε  και να το λύσουμε μαζί, (για παραγγελίες μεγάλου όγκου, ενδέχεται να μπορεί να γίνει καλύτερη χρέωση).


Για προϊόντα που  αναγράφουν,   Αναμένεται  ή  Κατόπιν παραγγελίαςγια την καλύτερη εξυπηρέτησή σας πριν προχωρήσετε σε εξόφληση της παραγγελία σας,  θα πρέπει να επικοινωνείτε μαζί μας. (Υπάρχει πιθανότητα οι ημερομηνίες  παραλαβών και οι τιμές τους να αλλάξουν ( + - και θα ισχύουν πάντα οι νέες)  από τις προγραμματισμένες λόγο ανωτέρας βίας ή άλλων συνθηκών, το   byhome  δεν φέρει καμία ευθύνη και θα ενημερωθείτε άμεσα).


Όλες οι παραγγελίες ελέγχονται και σε περίπτωση που διαπιστωθεί, λάθος, πρόβλημα ή εξάντληση αποθέματος προϊόντος, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.(Σε περίπτωση  που επιθυμείτε ακύρωση  της παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων, αν είναι με δικής μας υπαιτιότητας,  επιστρέφονται  τα χρήματα σας στο ακέραιο).


Όλα τα προϊόντα  αποστέλλονται στην αρχική τους συσκευασία, αμοντάριστα και όπως παραλαμβάνονται από τα εργοστάσια κατασκευής τους και παρέχετε διετής εγγύηση στα μηχανικά μέρη των επίπλων.


Προσοχή...!!!  Παρακαλούμε ελέγξτε την συσκευασία για φθορά ή χτυπήματα, μην παραλάβετε αν υπάρχει πρόβλημα και καλέστε μας, εάν δεν είναι εφικτός ο ενδελεχής έλεγχος κατά την παραλαβή, απαιτείται κατά την μεταφορά στο χώρο σας και το ξεπακετάρισμα,  η βιντεοσκόπηση της διαδικασίας για να είμαστε όλοι διασφαλισμένοι σε περίπτωση φθοράς ή προβλήματος και  μόνο όταν όλα είναι "καλός" τότε  θα πετάξετε τις συσκευασίες σε κάδους ανακύκλωσης, προστατεύοντας με αυτό το τρόπο το περιβάλλον, (μετά την παραλαβή τα προϊόντα είναι στην δική σας ευθύνη και ουδεμία ζημία δεν αναγνωρίζεται).Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους, μόνο εάν το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία, άθικτο, αχρησιμοποίητο, αμοντάριστο και πάντα κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, (Τα στρώματα και τα προϊόντα  ύπνου δεν θα πρέπει να έχουν ανοιχτεί  καν από την αρχική τους  συσκευασία, τα μεταφορικά επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη - αγοραστή). 


Διαδικασία: Συμπληρώνετε  την φόρμα Εξυπηρέτηση Πελατών   >Επιστροφές    


Ασφάλεια


Το byHOME  αναγνωρίζουν τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος byHOME .


Τα byhome  δεσμεύονται ότι δεν θα πωλήσουν, μεταβιβάσουν ή κοινοποιήσουν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα που θα συλλέξουν μέσω του www.byhome.gr, με την εξαίρεση των σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Το byhome  επιφυλάσσονται του δικαιώματος τους να ενημερώνουν τους προμηθευτές τους με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση
δεν θα περιέχουν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.


Οι εγγεγραμμένοι χρήστες, καθώς και όσοι δίνουν προσωπικά τους στοιχεία στο δικτυακό τόπο www.byhome.gr, έχουν το δικαίωμα να ζητούν και να λαμβάνουν από τα  byhome τις ακόλουθες πληροφορίες:


α) όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, καθώς και την προέλευσή τους.

β) τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους τυχόν αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών.

γ) την εξέλιξη της επεξεργασίας για το χρονικό διάστημα από την προηγούμενη ενημέρωση ή πληροφόρησή τους.

δ) τη λογική της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας.

ε) τη διόρθωση, διαγραφή ή δέσμευση (κλείδωμα) των στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο και των οποίων η επεξεργασία δεν είναι σύννομη.

στ) την κοινοποίηση σε τρίτους, στους οποίους έχουν ανακοινωθεί τα στοιχεία τους, κάθε κατά τα ανωτέρω διόρθωσης, διαγραφής ή δέσμευσης (κλειδώματος), εφόσον τούτο δεν είναι αδύνατο ή δεν προϋποθέτει δυσανάλογες προσπάθειες, καθώς και το δικαίωμα να προβάλλουν οποτεδήποτε εγγράφως αντιρρήσεις για την
επεξεργασία δεδομένων που τους αφορούν περιέχουσες αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή.


Οι εγγεγραμμένοι χρήστες του δικτυακού τόπου  www.byhome.gr έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν να απενεργοποιήσουν την εγγραφή τους ανά πάσα χρονική στιγμή με μία απλή επίσκεψη στο  www.byhome.gr στη φόρμα επικοινωνίας.


Μετά την απενεργοποίηση της εγγραφής των χρηστών θα διαγράφονται από εμάς όλα τα στοιχεία αυτών που τηρούνται στο αρχείο. Για το λόγο αυτό μετά την απενεργοποίηση της εγγραφής τους, οι πρώην εγγεγραμμένοι χρήστες δεν θα δικαιούνται τα προνόμια που παρέχονται στους εγγεγραμμένους χρήστες του δικτυακού τόπου 
 www.byhome.gr.


Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.


Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας (Τράπεζα Πειραιώς) που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.


Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών " ePOS Paycenter " της Τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του  www.byhome.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.


Αρμοδιότητα δικαστηρίων: Για κάθε διαφορά που πηγάζει από την εφαρμογή του παρόντος αρμόδια καθίστανται τα Δικαστήρια Δράμας, εφαρμόζοντας το Ελληνικό Δίκαιο οποιαδήποτε κι αν είναι η εθνικότητα , η κατοικία ή η έδρα των συμβαλλομένων.